Undergods (2020)

Undergods (2020)

TMDb

I en ikke så fjern fremtid samler to klunsere de døde op fra gaden. Et ægtepar i tovene har for skade at slippe en fremmed i nød ind i deres hjem. En falleret forretningsmand betaler prisen for at stjæle en forretningsidé.

Instruktør Chino Moya gør sig både i musikvideoer og billedkunst, og det ses i filmen. Hans dystre visioner om et(?) samfund, der fortsætter på pumperne efter ressourcerne er udtømte, er både foruroligende og smukke i al deres håbløshed og erosion.

Stærkt anbefalet, hvis man har nerverne til det!

7.5/10★

0
Howling village (2020) The unkindness of ravens (2016)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.