Valget

Jeg er faldet over et gammelt projekt: Du er (desværre) hovedpersonen – løsrevne sider fra (desværre fiktive) Du er hovedpersonen-bøger, som ethvert kulturelt velfunderet menneske kender fra sin opvækst (om jeg aldrig var særligt glad for dem, som involverede terninger og matematik). Men hvorom alting er, vil jeg begynde at smide dem op her.

7
Scifihaiku Scifihaiku

7 kommentarer

Simon siger:

Ha, det var en bitter og ret sjov kommentar 🙂

Janus siger:

Jeg har sådan en svag drøm om at få gennemkigget vore gamle Kaptajn-projekt og få trykt nogle eksemplarer som fysisk bog.

Simon Aakjær Johannesen siger:

Det kunne være sjovt. Har du stadig brødteksten?

Janus siger:

Jeg mener, at jeg har en pdf. Det ville kræve en del arbejde, men det kunne være spas.

Jakob siger:

Omg! Kunne man ikke lave dem som enkelt-sider med en pointe som her – lige som Hai-Ku’erne!? Der må da være et marked 😀

Janus siger:

Jeps – det er formatet indtil videre. Eller i al fald forsøget på det: enkeltsider, der gerne skulle fungere som en eller anden joke. Jeg håber på, at jeg får mig selv i gang med at lave flere, så der måske kunne ende med at være til en lille bog.

Simon Aakjær Johannesen siger:

Do it, det er et sjovt og fantasifuldt format

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.