Comments

 1. Henning

  “Hart Sterben” mit Brüce William, in das überweldische hauptgerolle wie seinem eigenemst selbstverfremdung!
  Jo, jeg kan godt se den for mig!
  Nimm es mit ruhe, Janus, mit tysk er heller ikke for godt 🙂

  1. Post
   Author
   Janus

   Hvis nu man oversatte titlen direkte fra tysk, måtte de vel havne i noget nær “Dem hårde” (for nu at fange den dårlige grammatik). Det får den til at lyde som et socialrealistisk drama om drengene på havnen eller sådan noget 🙂

   1. Henning

    google translate vil have det til at være “Det hårde” – som så enten er en SF-gyser om et mærkeligt, hårdt objekt fra det ydre rum, eller en dokumentarfilm og om alt det, der i halvfjerdserne var “lige hårdt nok” (som vi sagde). Men jeg kan godt li tanken om de dyslexiske drenge på kajen – med rygmærket “Dem hårde” 🙂
    Apropos så kaldte Gnags sig for “Those Gnags”, da de var helt unge, fordi det der “the” det brugte alle jo.

 2. Simon

  Du er ikke den eneste – en af mine kammerater gad ikke se den da den udkom. “Hvem gider se en tysk flim?!”

  1. Post
   Author
   Janus

   Jeg har en klar erindring om at stå på et loppemarked lige ved siden af den Gamle Lillebæltsbro og finde Roderick Thorpes roman… og først der gik der et lys op for mig. På det tidspunkt havde jeg – med en vis underlæggende forvirring – set filmen og det hele 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.