Event Horizon

Gårsdagens snak om Lovecraft har af en eller anden grund fået mig til at gå og tænke på Event Horizon – ikke fordi jeg tænker den specielt lovecraftisk, men nok snarere fordi den ligger på samme mentale hylde som Mouth of Madness. Og ja, jeg er i den lejr af mennesker, som synes, det er en horrorfilm, der er værd at se (og er lidt traumatiseret over kvaliteten af resten af de film, Paul WS Anderson har stået for). Men ud af det kom så mindet om denne “eminente” hyldest til filmen:

 

2
The Dyatlov Pass Incident (2013) To tilgange til Howard

2 kommentarer

Det er da – med al respekt for indlæggets ophavsmand – noget værre lort at høre på! Måske er den lige en tand bedre end “David Crockett, præriens bedste mand”. Til gengæld vil jeg mene, at sammenstillingen “Event Horizon” og “Skibet skal sejle inat” er ret spooky 🙂

Den er så kitchet, at den ligesom bryder igennem til den anden side og bliver… næstenkunst.

Og nu kan jeg ikke lade være med at tænke på, om man kunne omskrive teksten til “Skibet skal sejle i nat” 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.