Reklame-scifihaiku

Reklame-scifihaiku

I anledning af den nye oversættelse af Lovecraft til dansk

Cthulhu kalder
Alle siger, han gør det
Ingen spø’r hvorfor

4
Tilbage til rummet! Anarkist Christmas Ale og Overdrevent Detaljekæleri

4 kommentarer

Evig og altid står den derude og kalder.

Jeg forestiller mig også sådan en Jeppe på bjerget/Cthulhu-crossover. Måske på en bar.

“De siger allesammen, at jeg drikker… men ingen af dem spørger hvorfor!”

“Jeg ved lige, hvordan du har det, menneske.”

Til hvilket Jeppe svarer:
– Jeg kan jo heller ikke gå hjem. Så er der bare Nille og Mester Erik!
– Så sku du prøve mine, De Gamle! siger Chtulhu.

Nille! Jeg tror at jeg er kommet til R’lyeh, Nille, og det ganske uforskyldt. Men mon det er jeg? Mig synes ja, mig synes også nej. Når jeg føler på min ryg, som endnu er øm af de hug jeg har fået, når jeg hører mig tale, når jeg føler på min hule tand, synes mig det er jeg. Når jeg derimod ser på min hue, min skjorte, på al den herlighed som er mig for øjnene, og jeg hører den liflige musik, så drolen splide mig ad om jeg kan få i mit hoved at det er jeg. Nej, det er ikke jeg, jeg vil tusinde gange være en kanalje om det er.
Men mon jeg ikke drømmer? Mig synes dog nej. Jeg vil forsøge at knibe mig i armen. Gør det da ikke ondt, så drømmer |N2rjeg, gør det ondt, så drømmer jeg ikke. Jo, jeg følte det, jeg er vågen, vist er jeg vågen, det kan jo ingen disputere mig, thi var jeg ikke vågen, så kunne jeg jo ikke … Men hvorledes kan jeg dog være vågen når jeg ret betænker alting?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.