Anarkist Christmas Ale og Overdrevent Detaljekæleri

Anarkist Christmas Ale og Overdrevent Detaljekæleri

Vi drikker Anarkist Christmas Ale – og på etiketten står der, at der er “noter af chokolade, kaffe og kirsebær”. Det får os til at diskutere ting, der bliver brugt meget tid på at lave i computerspil, film, musik og teater – men som måske slet ikke er så vigtigt igen. Derefter introducerer vi et nyt segment, nemlig Top 5+/-, hvor vi opdager, at det eneste vi har tilfælles er Hegel. Mail til os på ologavl@gmail.com eller tweet til @ologavl.

0
Reklame-scifihaiku BRO BRO BRILLE

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.