Episk #zombie haiku, 3. del 1. MAJ

3 kommentarer

Der findes en lille by oppe i Skotland, der insisterer på at være “pæn”. Den hedder Pitlotchry, og hovedgaden i Pitlotchry – det er der pænheden er – ligner til forveksling Bakersville – ohne den megen entræprænør-virksomhed: – det vil man ikke ha! Der skal være pænt! Der skal saftsuseme være pænt, gorbleyme! Og det er der også – og det er priserne også. Og der er simpelthen så pænt, at det gør ondt. Så det er da forfriskende at Bakersville er noget mere tumultarisk, men de to byer ligner alligevel hinanden 🙂
Iøvrigt var jeg ikke klar over, at LEGO havde lavet en Creature From The Black Lagoon – har de så også en Frankensteins Monster og en Wolfman?

Ha ha ha, yeah, tumult er nok meget beskrivende.

LEGO har faktisk haft indtil flere “horror” temaer. Den figur der er fra Monster Hunters hvor der vidst også er flere af de klassiske monstre. Næste trin på den trappe er “Hidden Places” der også er “horror” men vidst ikke indeholder klassiske monstre. I øvrigt er der vidst nogle af de klassiske monstre i nogle af CMF (collectable minifigure) serierne – de fungerer lidt som tyggegummi-klistermærker. Man ved ikke hvad man får og der er ca. 15 at samle i hver serie.

Ifølge Brickipedia indholder Monster Hunters både Frankensteins monster OG wolfman: https://lego.fandom.com/wiki/Monster_Fighters

Fuck, de forstår at trykke tungt på samlermani-knappen.

Jeg kan næsten mærke hjernen forberede et skud dopamin – “Du skal bare lige skaffe dem der først, Janus!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.