Ugens interessante: Coyote Lovecraft Soloævl 2 – American Pale Ale Boston og Reklamer

3 kommentarer

Hej Emil

Der er sådan lidt Sirrus og Achenar /MYST) over indledningen. Det giver lissom en platform 🙂

Jeg synes det er godt tænkt! Og Kloen er selvfølgelig (blot) en “hadets manifestation”, der udspringer fra heksen – og ikke en ekstremitet fra et væsen Am Sich. En konceptuel psykoplasmisk astral-klo …. – eller noget 🙂

Og så kan jeg osse godt li din fortælling. Way to go, Jakob

h. Henning

Takker! Jeg var ret vild med at lave kloen – det var lidt af en nød at knække, men sjov udfordring 🙂 Jeg er glad for at du kunne lide historien – det var skægt at lave en lidt mere filmisk præsentation denne gang 🙂

Og så skal jeg lige huske at undskylde, at jeg kaldte dig “Emil”:

Undskyld, Jakob!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.