Giraføl og Minecraft Episode 52 Session IPA og Ma Rainey

6 kommentarer

Doors of Conception!

Fæ dør,
Frænde dør,
Et ved jeg som aldrig dør:
Frasagn om hver mands dør

Kan man lave en “sfinkter”-dør i LEGO, så man kan få sig sådan en Heinlein-ting: “The door dilated”? eller dem de har i ventilationskanalerne ombord på Nostromo (2Alien”)??

Jeg tænkte faktisk på selvsamme men jeg kunne også konstatere at det ligger udover mine evner! Man skal i al fald være temmelig ferm med teknik LEGO vil jeg mene!

Hæhæ!
Nu er min søn efterhånden “beyond” den helt fanatiske LEGO-interesse (og mit barnebarn er ikke gammel nok) så det er lidt svært, at spørge dem til råds.
MEN! Så tænkte jeg jo lige lidt over mit “tåbelige” spørgsmål. Og det slog mig, at hvis man nu lige nedtonede forventningspresset og egne ambitioner (mine! ikke dine!), så kunne kunne 4 af de dér “faldned-døre” muligvis – i en langt større kontraption (MOC) eventuel og i det mindste illudere en sfinkter/sphincter (sphinxer?), ved nænsom behandling og styring.
Jeg har ikke – i min besiddelse – “klodserne” til eksperimentet, så jeg skal ikke komme for godt igang. Og jeg skal – sandt for dyden – heller ikke betræde dine enemærker. Betragt det derfor som, blot og bart, et forslag..
Anyways – og ikke bare fordi jeg huserer hér på SUPERKULTUR – så følger jeg altså med i dine “Lessons”, og hvad det altsammen hedder, og det er altid opmuntrende, så bliv ved med det 🙂

Hmm, det er ikke en dårlig ide! Og det er altid godt at komme med råd og gode ideer 😀 Hvis jeg kaster mig ud i det, vil du helt sikkert høre om det 😀 Og tak for opmuntringen!

Dammit – nu sidder jeg og e overrasket over, hvor mange muligheder der er på sådan et forholdsvist lille emne. Og der sidder garanterer en Legodørsafficionado derude et sted i et hjørne af internettet og poster kun sådanne, og nu skal jeg kæmpe for at afholde mig fra at google ham. 🙂

Jakob Emiliussen

Jep – jeg er sikker på at der er noget i retning af LEGO Doors ‘r’ Me eller sådan noget, derude 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.