Æ YwlQuest, kapitel 20: Julemandsrådets fald

Æ YwlQuest, kapitel 20: Julemandsrådets fald

Resumé

Med hjælp fra Juleskarven finder Grandalf let Smaugtilicus Jr. og deres julefragt, og trods Himbos surmulen — og dramatiske udsving i antallet af juleknægte — begiver selskabet sig afsted for at overbringe den mystiske pakke til Sarumettes julemandsråd i Aalborg.

Download her, eller abonnér på podcastens RSS-feed!

Doom scroll

Juleknægte i spil:

  • Løvebur
  • Reamur
  • Purpur
  • Ormekur

Om Julekalenderen 2021

I dette års julepodkalender betaler Superkultur-podcasten af på gælden til barndommens TV-julekalendere — i fri fortolkieng, og naturligvis uden skelen til andre episke æventyr om ringen. Følg sagaen om julemanden Grandalf, nissen Himbo Sadsaggins og et vekslende antal islandske juleknægte hver dag op til juleaften, når værterne Janus Andersen, Anna Sejersen Riis og Allan Haverholm improviserer en ny episode, bistået af vilkårligt hjemmebryggede rollespilsregler.

Julepodkalenderens intromusik er en bearbejdet version af Ergo Phizmiz’ David Niven death dance. I dette kapitel har vi desuden brugt musik af Blue Dot Sessions.

0
Endnu en julespecial! Episode 161 – Julespecial – Noël Sombre og Sprogets Forandring

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.