Unus Coda Lex

Unus Coda Lex

Det bedste ved konspirations-teorier er, at de på mange måder er festlige. Har man nogensinde prøvet at holde på en hemmelighed, vil éns erfaring være, at det svageste led er den man fortæller hemmeligheden til. Hvilket ofte hænger sammen med, at “Hemmeligheden” enten er gemen sladder eller det pureste sludder&vrøvl.

Billedresultat for assassination of kennedy gif
der må afgjort ligge noget bag – f.eks en riffel …. kaliber 284, der kun var kendt af inderkredsen ved JPL

Så de sjoveste er selvfølgelig dem, hvor den påståede konspiration involverer en bunke mennesker, agencies, broderskaber, loger, ordner, sammensværgelser.

Billedresultat for twin towers gif
Jep! Smoking gun! Helt klart CIA-dynamit; man kan se det på røgens struktur – hvorimod jet-fuel ville have forårsaget dels en sortere, men også en snoet røgudvikling. QED

Og så den rigtigt muntre. Verden ser sådan hér ud:

Billedresultat for flat earth gif

Med forklaring og hele molledytten, der dog udelader det mest interessante aspekt ved FlatEarth-konspirationen: – For mens det selvfølgelig er slemt nok, at vi er blevet bildt ind at Jorden er rund, og Solen er meget langt borte, så sniger der naturligvis et påtrængende spørgsmål ind: – Hvorfor er tingenes sande tilstand blevet hemmeligholdte? Hvad – eller hvem – har nytte af denne vildledning? Qui Bono? Og væsentligere: – hvorfor har “nogen” en fordel af disse skæl lagt over vore øjne? Til Hvilken Nytte?

Billedresultat for tænkeren

Men nu er jeg kommet i tvivl.

Som bekendt er det Djævelens største trick, at overbevise os om, at han ikke eksisterer. Men jeg er kommet på sporet af noget diabolsk, der griber dybt ind i det danske uddannelsessystem. Og jeg iler med at viderebringe min indsigt, at den må blive spredt før min tid er omme, thi jeg frygter at de er på sporet af mig.

Først og fremmest blev min mistanke vakt af visse tilbagevendende symboler, der kommer i anvendelse på min læreranstalt. Og jeg bør vel nævne, at jeg på tiden studerer til lærer på UCL – hvilket angiveligt skulle stå for University Center Lillebælt (det gør det ikke!!!).

Jeg vil henlede opmærksomheden på de følgende:

Billedresultat for smtte model
Dette er en såkaldt “smitte-model” – analyse følger
Billedresultat for didaktiske relationsmodel
“Didaktisk Relationsmodel” – vi kommer tilbage til den
Billedresultat for retoriske pentagram
“Retorisk pentagram”

Det første man konstaterer er en udpræget tendens til at bruge Pentagrammet og Hexagrammet i forsøget på, at situere et sandhedsparadigme i undervisningens substans. Id est: – at det oppebærer en grad af faktualitet, siden det kan skematiseres så enkelt. “Less is more”. Enkelthed er at foretrække. Occams ragekniv. Form følger funktion. Ikkesandt?

Samtidig ved kyndige i dæmonologi, at adepten ved fremmaning af fyrster fra Det Nedadgående Hieraki, skal træde ind i en af pentagrammets ydre trekanter, i forhold til det spørgsmål eller ærinde, han eller hun har overfor materialiseringen af pågældende dæmon i det indre pentagram (kaldet “hjertet”). Lad os i den forbindelse se på “Det Retoriske Pentagram”.

Tager vi forbogstaverne, får vi TEOST. TEO er nem nok: – Ved Gud! S er Satanas og T er Tetragrammaton – altså “flugtvejen” ud af pentagrammet. Man påkalder mao Gud som beskyttelse, dernæst Satanas (eller hvilken dæmon det nu skulle være) og åbner “nødudgangen”, ved at hævde hegemoni over hele pentagrammet. Ikkesandt?

Billedresultat for tetragrammaton

Og fra denne position, vil adepten – in hoc casu: Læreren – være i stand til at beordre pågældende dæmon, at indgyde eleven læring om det pågældende felt – enten pr. frygt (for ikke have forstået det) eller pr. tiltro (“det må jo være rigtigt, nær læreren siger det!”). Man skal i denne sammenhæng huske på de to magi-former: – ligedannet skaber ligedannet og symboler er repræsentative indenfor visse arbitrære genkendelses-kategorier.

Visse vil sikkert slå på, at Den Didaktiske Relationsmodel er at ligne med en Davidsstjerne med glorie. Til hvilket jeg vil sige: – lader jer ikke forlede af de falske profeter!

Netop fordi DDRm ikke indeholder pentagrammet – idet de “indre figurer” er quadrogrammer eller triangler – bliver DDRm en position, hvorfra man kan påkalde deititer fra Det Opadgående Hieraki. Ikke engle eller helgener, men “ånder”, der har sat sig et varigt indtryk i Verdens vrimmel. Det kunne være Sokrates, det kunne være Aristoteles – Ole Rømer, Søren Kierkegård, K.E. Løgstrup … – hvem ved? Det afhænger ganske af ærindet.

Det der skal slås på hér er, at dersom ordene – i DDRm – oversættes til aramæisk, vil der fremkomme følgende: “- Eli lhama sababakhtani”, hvilket på mayasprog betyder: – sort rinder ad mine øjne. Og – mine damer og herrer – skulle være Jesu sidste ord på Korset, før han udåndede. Ord til det verdslige, som hører djævlen til – ikke til Forsynets Gud!

Billedresultat for boris vallejo christ
(Boris Vallejo)

Og det er hér den store sammensværgelse viser sit fæle ansigt. Thi bag den tilsyneladende tilforladelighed – ved at legitimere symbolværdien som et jødisk tegn – dækker UCL i virkeligheden over, at den “didaktik” der skal læres, konceptuelt tager sit momentum i en Frimurer-tænkning, der yderligere understøttes af Illuminati og dets diabolske fremtrædelsesformer i såvel kalkmalerier som på dollarsedleder, samt Rundetårn:

Billedresultat for rundetårn
Doktoren dirker krimskrams ind i hjertet på Christian d. 4.

Og det træder tydeligt frem i den lettere okkulte undervisnings-metode, på UCL, hvor det er yderst væsentligt at sætte sig grundigt ind i termer som “appointmentering”, “kulturrealisering” og “realitetsrelativisme”. Hvilket fremføres i så obskure fag som LG1-5, LG2-5, DAU-2 og KLM – som er koder, jeg endnu ikke har haft mod eller evne til at underlægge en nærmere analyse, men i voldsom grader ligner “alternative facts” eller “relative truth”.

Ikke desto mindre er jeg sikker på, at Satan er ved at bryde igennem til vores verden – og porten Han har valgt er UCL. Bed for mig ……. før det er for sent –

2
Superkultur-julepodkalenderen: Låge nr. 4 Superkultur-julepodkalenderen: Låge nr. 3

2 kommentarer

Jøsses, jeg kommer ikke til at bestille bøger fra UCLs bibliotek længere, kan jeg mærke!

En bemærkning lidt ved siden af pointen: det er mig en kilde til trælshed, at jeg ikke læste Illuminati-trilogien i mine unge år, for jeg er ret overbevist om, at den så i dag ville være et af de værker, jeg citerede fra med okkult glæde. Desværre fik jeg først fat i den for et par år siden, og jeg må indrømme, at den var en smule for hektisk for mig 🙁

Citérbarheden i Illuminatus-trilogien turde være til at overskue 😉
Til det brug er den simpelthen for “tynd”. Næhe! Så skal man have fat i EN-W’s “faglitterære storværker” Okkultisme og Magi (evt. også hans angiveligt (pseudo)selvbiografisks “roman” Indsigtens Sted (Mekum Binah – tjek En Sof, Det Kabbalistiske Træ). Okkultisme og Magi er en fest! To fester, faktisk! Og EN-W er dejlig svær at “få ram på”. Det er udmærket, at han lige udskiller vulgær-idealisme og -materialisme fra idealisme og materialisme i akademisk/filosofisk forstand. Men så påkalder han sig en “materialisme”, der skulle være Den Sande Satanisme (altså uden vokslys og omvendte kors – ikke Anton le Vey, mao). På den måde får han – vupti – lige begavet vestlig snusfornuft med Idealisme, Materialisme og Materialisme 2.0, henholdsvis – for eksemplets skyld – Platon, Marx og EN-W (så version 2.0 må være identisk med wulffianismen).
Men idet EN-W henter (en del af sin) argumentation fra net Kabbalahen, tiltræder han samtidig et ptolemæisk verdensbillede med Jorden (Terra Firma) som Universets midtpunkt, og med Sol og Måne “in orbit” om denne – så på den måde er han ikke så satans(!) langt fra FlatEarthers(tm) 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.