Brightburn-scifihaiku

Brightburn-scifihaiku

Evil Superboy
Can leap tall mommy issues
In a single bound

Ideen er fed: omskriv Supermans origin-story til en horrorfilm, for er der noget mere skræmmende end en teenager, der har magt, som han har agt? Og den har sine øjeblikke, men det hele løber lidt ud i sandet, og slutningen har ikke den gennemslagskraft, den burde have haft, fordi turen derhen har været lidt forudsigelig – så der skrues en ekstra og ligegyldig slutning på.

2
Et coronalockdown-bonustjek-ind fra Superkultur-podcasten I ulvens tegn — Wolfen (1981)

2 kommentarer

Avatar photo

Jeg har det på samme måde. Efter at have set forhåndstraileren, glædede jeg mig til at se, hvad filmskaberne ville gøre med en ond, ung Kal-El.

Svaret er, ingenting. Filmen spiller sig ud som en alt for lang version af traileren, der er ingen overraskelser (ud over nogle usædvanligt modbydelige lemlæstelser af bifigurer), og slutningen lover kun at det samme kan gentage sig i en Evil Justice League-film. Bleurgh.

Åhja, de der lemlæstelser – altså, splattereffekter er da for så vidt okay, men de virkede bare så malplacerede der. “Hey, her er en langtrukken smertescene… fordi vi lidt har glemt, hvad det var, vi ville med filmen.”

Jeg kunne godt grine lidt af Justice League-parodierne til sidst, men hvis det udarter sig i en film, stivner smilet som en dårligt sat smørcreme i Den Store Bagedyst. Grimt, med andre ord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.