Døde forfattere på Twitter

Døde forfattere på Twitter

Nej, bare rolig, Stephen King er ikke død. Men i Superkultur/Øl & ævl-crossoveren kom jeg til at nævne, at det nok var godt, han ikke havde twitter, da jeg var ung, og han var på kokain.

Og tjuhej, serendipitet, Lithub byder på en liste over afdøde forfattere, der ville være uudholdelige på Twitter.

James Joyce
He never stops tweeting. Not for a single second. He does not write any novels. There’s no time. Too much tweeting to do. Is it a bit? No one knows. No one knows.

Billede af pinguino k, CC BY-NC-SA 2.0

3
Channel Zero: No-End House The Cabin at the End of the World

3 kommentarer

Hæhæ

Hva mæ Gabriel Garcia Marquéz:

“@GabbyelPatriarca retweeted on @MagikFacts#DonaldT: – Men heller ikke denne gang, om så overhovedet nogensinde, men muligvis andre steder, idet både tid og sted er relationer, og eftersom døden blot er en grænse men ikke en modsætning, ville det være muligt at forestille sig andre figurer i andre landskaber, løsrevne fra os selv, der kunne indtræde som supplerende skygger, eller aftryk, der kunne udfylde de rum og tider, som vi, heller ikke denne gang, var istand til at udfylde i en sådan grad, at en fuldstændig indsigt i disse forhold, disse omstændigheder, blev en uundgåelig realitet, og vi måtte derfor indse, at der højest kunne være tale om muligheder, hvis indhold fuldstændig afhang af den tid og det sted, der allerede syntes forladt, hvorpå intet varigt ville kunne anbringes, udover ideen, håbet, om eksistensen af tider og steder, hvor mulighederne kunne tiltræde en slags håndgribelighed”

Jeg tror heller ikke jeg nogensinde blev fan. Men jeg havde en – hrm – epoke med latinamerikanske forfattere, magisk realisme og stream of (un)consciousness, så jeg ihvertfald fascineret – og jeg læser sgu stadig Patriarkens Efterår, når jeg lige er i det humør.
Faktisk overvejede jeg en Finnegan’s Wake-pastiche, nu Joyce var nævnt. Men den blev alligevel FOR intotheoutof kleinflasket, moebius-stripperagtig og labyrintisk.
Man kunne overveje en Borgesk – det ville sgu blive minimalisme …. hæhæhæ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.