Ringu (1998)

Ringu (1998)

TMDb

Over tyve år efter, er Ringu stadig en af de mest rendyrkede horrorfilm, der er lavet. Vekselvirkningen mellem ulideligt lange opbygninger, og deres kulmination i nådesløse horrorgasmer (!), der heller ikke slipper en, når man tror de har toppet. Fra videobåndets surrealistiske montage til Sadakos vilkårlige myrderi, er det en nihilistisk tilfældighed, nærmere end målrettet ondskab, der kendetegner filmen. Knyttet sammen med netop hjemmebiografen, hvor de fleste vel har set den, er Ringu skrækfilmens logiske konklusion af Marshall McLuhans slogan: Mediet er mordvåbenet.

★★★★★★★★★☆ 9.0

0
Transmissioner fra Karantænen: Coronadagbog, del 2 En picnic i vejkanten – lidt for tæt på virkeligheden

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.