“Julens løndom”, del 1: Dødsfesten

“Julens løndom”, del 1: Dødsfesten

U-u-uh, nu er det ju-u-ul! I årets julepodkalender disker værterne op med spøgelseshistorier til julemørket. Allan sætter først tonen med et folkloristisk dyk ned i sammenhængene mellem spøgelser og den mørke tid.

Dagens afsnit er et udvalg fra HF Feilbergs Jul (1904), bd. II, første kapitel, hvor folkemindesamleren Feilberg giver os et overblik over alle de døde, som færdes blandt os i tiden fra allehelgensaften til nytår…

Download afsnittet her eller abonnér på podcastens RSS-feed!

Superkultur-podcastens julepodkalender 2020 er produceret i samarbejde med Bondos Bibliotek. Alle tekster og oversættelser er i public domain, og gengives her under en Creative Commons-licens (CC-BY-NC-SA).

Vores intro-speak er bearbejdet fra HF Feilbergs Jul, bd. II. Udtoningsfanfaren er fra en drive-inbiograftrailer.

De ansvarlige er Janus Andersen og Allan Haverholm. Send dem en julehilsen på podcast@superkultur.dk, på twitter @superkultur, eller støv ouijabrættet af og kanaliser deres ektoplasmiske essenser i en horcrux efter dit valg.

0
“Varslet”, af Algernon Blackwood Episode 117 – Alabani Jubilæumsøl Blå og Kunstneres Brand

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.