En ny normal eller gammelt sort (Transmissioner fra karantænen — et år efter)

En ny normal eller gammelt sort (Transmissioner fra karantænen — et år efter)

Hvad kan vi, i 2021, lære af fiktioner fra før pandemien? Allan kradser i overfladen, og finder to beskyttelseskammerspil, samt en, ved første øjekast, lidt skuffende fremtid. OBS! Spoileradvarsel for 10 Cloverfield Lane (2016) og Hidden (2015).

Download her, eller abonnér på podcastens RSS-feed!

I foråret 2020 lavede vi, sammen med en perlerække af gæster, en serie af Transmissioner fra Karantænen, hvori vi forsøgte at kapere den første bølge af covid-19, med hjælp af fiktioner, dagbogsindslag og …avantgardekomponisten John Cage?! Nu, et år efter, har vi indbudt de samme deltagere til at reflektere over året med corona.

Allan er fast inventar i Superkultur-podcasten, og lavede 2020-transmissionerne Ulvetimen og Diane!. Her på bloggen har han skrevet om Star Trek, overlappet mellem science fiction og apokalyptiske new age-forestillinger, samt en hel månecyklus’ anmeldelser af varulvefilm.

“Transmissioner fra Karantænen — et år efter” er tilrettelagt, produceret og denne gang også indlæst af Allan Haverholm. Musik af Waylon Thornton, Charlie Megira & the Bet She’an Valley Hillbillies, Scanglobe og Pharaos.

Send dine kommentarer, spørgsmål (eller din egen årsrapport!) til podcast@superkultur.dk.

0
Dragemanden Draco Episode 132 – Ragnarök og Et Spørgeskema

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.