Spøgelser af forgangne afsnit

Spøgelser af forgangne afsnit

Hvad sker der med alt det vrøvl, der bliver klippet fra, inden et podcastafsnit når dine øregange? Det ligger bortgemt på en harddisk et sted, ventende på et snit til at opstå fra sin digitale grav, og hjemsøge dig i… et blooper-afsnit!

Download afsnittet her eller abonnér på podcastens RSS-feed!

Superkultur-podcastens julepodkalender 2020 er produceret i samarbejde med Bondos Bibliotek. Alle tekster og oversættelser er i public domain, og gengives her under en Creative Commons-licens (CC-BY_NC-SA).

Vores intro-speak til dette afsnit er bearbejdet fra Charles Hoy Forts Book of the Damned. Den øvrige musik er Gladiatorernes indmarch af Julius Fučík.

De ansvarlige er Janus Andersen og Allan Haverholm. Send dem en julehilsen på podcast@superkultur.dk, på twitter @superkultur, eller støv ouijabrættet af og kanaliser deres ektoplasmiske essenser i en horcrux efter dit valg.

2
En lytterhenvendelse “Genfærdet i Langgade”, af Hans Jensen

2 kommentarer

Dette afsnit fik mig til at savne at hænge ud med Jer. Tak for god underholdning i løbet af december.

Avatar photo

🙂 Det her blev nok den mest ufiltrerede version af vores samtaler – i al fald den del af dem, der ikke har noget med noget at gøre! Uha, har vi altid været sådan?

Tak for at du lytter, Malene! Selv om det er en lidt ensidig måde at holde/genfinde kontakten hen over årtierne, så er det skønt at vide, du er derude ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.