Superkultur-julepodkalenderen: Låge nr. 6

Superkultur-julepodkalenderen: Låge nr. 6

Idag skal lytterne skånes for det sædvanlige mismod: Istedet for værternes plapren får I en dejlig, opbyggelig julesang at nynne med på resten af dagen!

Julen handler (også) om samvær og overskud, og hvis du har noget du gerne vil dele med de andre lyttere, så send os din julehilsen!

Download afsnittet her eller abonnér på podcastens RSS-feed!

Dagens kalendergave

Tro hvad du vil af Brønserud & Jensen! Tekst af Anders Brønserud, musik af Trine Hestbæk. Mange tak til bandet for at lade os gengive deres julesang i podcasten!

Vil I både se og høre sangen, så ligger musikvideoen her. I kan finde flere sange af Brønserud & Jensen på deres officielle Youtube-kanal (Iben og Ellen Skjern er en mindre sæsonpræget favorit i Superkultur-HQ), men der findes også flere videoer af deres liveoptrædender.

De løse links

Et Superkultur-interview med Anders Brønserud i anledning af udgivelsen af hans bog, Otto obscura.

Credits

Indledningstemaet er Glad Rags’ Social Kapital — hele deres usædvanligt lytbare album Wonder Under findes på Free Music Archive under Creative Commons’ Attribution-licens.

Udmarchen er Finis Comoedia af Dee Yan-Key. Hele hans œuvre — 98 albums i skrivende stund — er lagt på FMA under en CC-Attribution-NonCommercial-ShareAlike-licens.

Værterne er Janus Andersen, Anna Sejersen Riis og Allan Haverholm.

Spørgsmål, kommentarer, og hilsner til det superkulturelle folk kan sendes til podcast@superkultur.dk, eller på Twitter til @superkultur.

2
Crawl (2019) Superkultur-julepodkalenderen: Låge nr. 5

2 kommentarer

Ej, hvor var det bare en dejlig sang! Tak, Brønserud & Jensen og Superkultur – jeg tror på jer! Kærlighed, manner!

Jeg ved godt, at jeg allerede ved (eller burde vide), hvad der kommer de enkelte dage, men den her var nu en hyggelig overraskelse på vej hjem fra arbejde. Fluks videre til “Iben og Ellen Skjern”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.