Star Trek: Kager, S2 Ep16

Star Trek: Kager, S2 Ep16

Star Trek: DS9 1×14, “The storyteller”

Stardate 46729.1 (2369)

Mens Bashir og O’Brien bliver viklede ind i lokal folklore på Bajor, må Sisko sidde igennem fredsforhandlinger mellem to faktioner. Særligt den ene fløj synes at være til falds for de tidligere besætteres bagværk. “Lad dem spise kage,” som man siger.

Hvis der er bare to gode ting i verden, som vi kender den, er de vel Star Trek og kage. I serien Star Trek: Kager ser Superkultur nærmere på fællesmængden mellem de to — logisk set det nærmeste, vi kommer et jordisk nirvana. Du kan finde alle afsnit her.
Send os gerne dine egne eksempler i kommentarerne på, hvornår der er gået kage i Star Trek.

0
The watcher in the woods (1980) Episode 203 – Sports, Kondi og Film

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.