Episode 247 – CzechCat og Rejsemadder

Episode 247 – CzechCat og Rejsemadder

Episode 247 – CzechCat og Rejsemadder

Vi er usædvanligt løsslupne og helt uredigerede – og muteknappen redder ikke Mathias, kun lytterne (lyt omkring 23:50 og igen 36:15 for Mikkels for omverdenen mutede bøvser). Emnerne inkluderer tapas, paella, skaldyrsallergi, Nyhavn, Tivoli, britisk politik og Warren Zevon. Well, they can’t all be bangers! Det er øllen til gengæld – en dejlig mørk lagerøl fra Hornbeer i Kirke Hyllinge (hvor vi så også slår nogle tapas-muligheder op).

Skriv til os med ros, ris og rettelser på ologavl@gmail.com eller inde på Instagram (hvor vi også hedder Ologavl)

We believe the clips in this episode where we use excerpts of music and/or other media are used under fair use for commentary. If you are a rights holder and disagree with us, please get in touch. This episode contains a clip from these Youtube-videos:

Find den gamle Spotify-liste her: https://open.spotify.com/playlist/56slbIN3T8CUjuUbzShR5L?si=3JgimcYhRZCl0ZySRTH3KA

Her er de to sange, som I gerne må forsøge at identificere sammenhængen imellem – måske gør Mikkel det så også: https://open.spotify.com/track/6PEDWWH9k59uqp7W6vWYDF?si=0evk44oIRJ2bB9wffvbhSQ og https://open.spotify.com/track/7lIyBKp2KX7ABDjDfo9EtL?si=hJjESNdlTzyYiz0L-jB_gA

Hvem tænker jeg på?
Mathias: 4 Point
Mikkel: 4 Point

Mathias gætter på David Byrne, men det var David Cameron. Og segmentet afgik ved døden uden pointgivning.

0
Den syvstjernede juvel The fall of the house of Usher (2023)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.