Angels in America (2003)

Angels in America (2003)

TMDb

Hvori vi følger to AIDS-syge mænd og deres omgangskreds i New York, 1986. En har orgiastiske åbenbaringer af en engel. En anden hjemsøges af Ethel Rosenbergs spøgelse. En tredje har surrealistiske valiumhallucinationer, hvor hun gnaver blågraner ned.

En undergangsromance så skarp og spids som en forskærerkniv. Ypperligt velskrevet med en fremragende rollebesætning. Pludselig udbryder min sambo, “Er det ikke Meryl Streep som spiller rabbineren?” Og jo, sørme. Det er det, med fuldskæg og gammelmandsfregner.

For generation Z, forestil jer It’s a sin kollideret med Good omens

8/10★

0
The Last Astronaut Episode 249 – Danevang Dunkel og Julestemning

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.