Orcs! (2011)

Orcs! (2011)

TMDb

Naturpatruljen i en mindre kendt, amerikansk nationalpark står en dag med en uventet krise, da formodede bjørneoverfald viser sig at være begåede af en ork-legion, som åbenbart har overvintret i de nordamerikanske bjerge. Det ser sort ud for den civiliserede verden, for park ranger Cal og hans træningsranger Hobart er mildest talt ikke rette mænd på rette sted.

Orcs! må være det endelige bevis på, at en film ikke bliver bedre af et udråbstegn i titlen. Grundidéen må have været at lave fantasy-versionen af Shaun of the dead, men her er niveauet af humor som følger:

— Hvorfor hedder parken “Balancing rock”, når der ikke er en rokkesten?

— Æh, vi var nødt til at fjerne rokkestenen sidste år, fordi den lignede en tissemand.

Det ville selvfølgelig ikke forhindre et større filmselskab i at sætte en produktion i gang, så jeg formoder det er alle referencerne til Peter Jacksons Ringenes herre-film, og de potentielle sagsanlæg som gør at Orcs! i stedet blev en lavbudgetfilm.

Skuespillerne gør i al fald hvad de kan for at sælge historien, og instruktionen er heller ikke helt ad helvede til. Har man kravene stillet lavt en sløv weekendeftermiddag, så kan filmen absolut ses, og måske endda fremkalde en lille kluklatter undervejs.

4.5/10★

0
Måske tvivler hun ikke længere på alting Episode 261 – Dark Sky og Hvordan Man Bliver En Nisse

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.