Send os dine tanker fra selv-isolationen!

Send os dine tanker fra selv-isolationen!

Lige for øjeblikket cosplayer vi alle sammen som ham der tossen i enhver given zombiefilm, der har forskanset sig i en lejlighed på tolvte sal/atomsikret bunker/et forladt varehus. Nødforanstaltninger mod coronaviruset kræver, at vi undgår menneskekontakt, og “arbejder hjemmefra” (dvs, går på jagt efter gammelt nyt i boghylderne, streamingtjenester og spilkonsollens save games).

Jo, Sam. Jo, det er de.

Men er der én ting, man kan lære sig af Walking Dead, så er det at den slags isolation fra andre bare fører til fraktioner og splid, og først ni sæsoner senere bliver Rick reddet i en helikopter, mens resten står tilbage i lortet. Rick, dit r..hul! Så længe behøver vi forhåbentlig ikke vente, men der er heller ingen grund til at følge tv-seriens lave standard for kommunikation mellem mennesker.

Derfor åbner vi Superkultur-podcasten for alle jer derude.

Det er en stående joke mellem værterne, at podcast-formen er lidt som at råbe af mørket, men lige i denne situation vil vi faktisk gerne høre livstegn fra lyttere og læsere, derude i uvisheden! Hvordan har undtagelsestilstanden påvirket jer, og ikke mindst jeres kulturforbrug? Har I allesammen fået set Contagion endnu, eller har I fundet andre guldklumper, I vil dele med vores lille afkrog af verden?

Er I blevet inspireret til at skrive en historie, en haikurække, eller en lejlighedssang — eller har I fundet en god opskrift, man kan lave på hamstrede tørvarerationer? Update: Hvis man ikke føler, ordene slår til, kan man også indspille ca. fem minutters lyd af omgivelserne, som del af vores John Cage-hyldestrække. Fortæl os gerne, hvor optagelsen har fundet sted, for at give de andre lyttere en kontekst.

Indtil det er sikkert at åbne skodderne igen, og trykke hænder med naboen, viderebringer vi jeres beskeder til hele superkulturen: Send en lydfil til podcast@superkultur.dk, så sørger vi for resten.

Vi glæder os til at høre fra jer!

Obligatorisk indholds-caveat: Lad være med at være et dunkedyr! Superkulturlæsere og -lyttere er selvfølgelig hævet over personangreb, hadetale og den slags fnidder, men nu siger vi det for god ordens skyld. Andres ophavsretsbeskyttede værker må naturligvis heller ikke bruges uden deres udtrykkelige tilladelse.

(Hvis du har brug for vink eller vejledning til optagelsen, kan du følge de anvisninger, vi skrev, da vi bad om jeres julehilsner. Så længe du taler ind i mikrofonen, og undgår støjende eller alt for rungende omgivelser, så burde lyden blive bedre end visse af vore egne julekalenderafsnit…)

0
I ulvens tegn — Lyckantropen (2002) Superkultur præsenterer: Eksperimenterne på Crackwell Hill

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.