Grettes saga, del 5: “Varsler og spådomme”

Grettes saga, del 5: “Varsler og spådomme”

I sidste del af Grettes saga støder Grette og uvætten Grendel… vi mener Glåm sammen i en kamp til døden. Ingen vil være den samme, og, ja altså, mindst én af dem dør før det er ovre. Det er ingen spoiler efter “kamp til døden”, vel?

Download afsnittet her eller abonnér på podcastens RSS-feed!

Superkultur-podcastens julepodkalender 2020 er produceret i samarbejde med Bondos Bibliotek. Alle tekster og oversættelser er i public domain, og gengives her under en Creative Commons-licens (CC-BY-NC-SA).

Vores intro-speak er bearbejdet fra HF Feilbergs Jul, bd. II. Udtoningsfanfaren er fra en drive-inbiograftrailer.

De ansvarlige er Janus Andersen og Allan Haverholm. Send dem en julehilsen på podcast@superkultur.dk, på twitter @superkultur, eller støv ouijabrættet af og kanaliser deres ektoplasmiske essenser i en horcrux efter dit valg.

0
Redaktionens julepodfrokost “En spådom” af Algernon Blackwood

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.