Brian Michael Bendis: Powers – Who Killed Retro Girl?

Brian Michael Bendis: Powers – Who Killed Retro Girl?

powershclgSUPERHELTEMORD. Powers er et forholdsvis nyt foretagende. Bendis & Co. har skabt en verden hvor superhelte ikke er rigtigt accepterede, men heller ikke rigtig forhadte. Men er der tale om en fantastisk nyskabelse, eller slægter serien sine forgængere på?

I “Powers – Who Killed Retro Girl” møder vi kriminalbetjent Christian Walker og hans nye partner Deena Pilgrim. Som deres første fælles opgave skal de opklarer mordet på superhelt(inden) Retro Girl. Spørgsmålene hober sig hurtigt op. Hvordan slår man en superhelt ihjel? Hvem kunne have interesse i, at slå en superhelte-darling som Retro Girl ihejl?  

Der er som sådan tale om en klassisk Hollywood fortælling. Der er ikke så mange krumspring og grimme overraskelser. Det mest interessante i “Powers” er universet. Og universet er faktisk rigtigt interessant. Det skal opleves.

Tegnestilen er god til temaet, omend den har et anstrøg af noget barnligt og problemer med perspektiv engang imellem. Derudover har man gjort nogle pudsige valg i forbindelse med opsætningen af billeder – det er små-irriterende fordi det er svært, at gennemskue hvornår man skal læse på tværs af to sider.

Alt i alt er det en god lille superhelte historie. Der er ikke tale om noget prangende, men den er alligevel et kig værd. Om ikke andet så for at nyde tegneseriens univers.

0
Wes Craven: Projekt evigt liv Dennis Jürgensen: Bøvsedragernes hemmelighed

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.