The stone tape (1972)

The stone tape (1972)

TMDb

Et elektronikfirmas udviklingsafdeling rykker ind i et hjemsøgt hus, og griber spøgelserne an med alle teknologiske midler til deres rådighed.

Der ér meget uheldigt tidsbillede over det 50 år gamle TV-teater — kvindesynet er helt ad helvede til, og der er et glimt af yellowface midtvejs — men når historien kommer i gang fænger den nu alligevel.

Konceptet med at spøgelser på en eller anden måde er “indspillede” i husets byggesten, giver unægteligt en ny betydning af “spiritistisk medie” [indsæt rimshot]. The stone tape er en idébåren, next level spøgelseshistorie, som gerne må få en respektfuld nyindspilning!

5/10★

0
April 2026 Night of the demon (1980)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.