Trøffel eller romkugle…

Trøffel eller romkugle…

Alle kender problemet. Man har lyst til en kage til kaffen, men det skal ikke være for sødt eller for snasket… det eneste der dur er en trøffel (det hedder det i Viborg, andre steder i landet kalder man det for en romkugle).

Men så står man der, trangen til en trøffel er enorm. Men hvilken bager laver den bedste? Heldigvis kan det verdensomspændende interweb hjælpe en med det problem på siden www.romkugleguiden.dk!

På romkugleguiden kan brugeren finde de bedste trøffler i København, Aarhus eller Viborg. Der er en lang og fyldestgørende anmeldelse af bagværket og et billede af den skønne kage.

2
Scifihaiku The Diamond Age

2 kommentarer

Jeg har vist altid troet, at en trøffel var en mere fancy udgave af romkuglen. En deluxekugle.

Omend jeg er lidt skuffet over mængden af byer på Romkugleguiden, elsker jeg den slags fokuserede projekter. Jeg ville gerne lave den slags – hvis ikke det var for det faktum, at jeg kun bevæger mig i hjemby og arbejdsby.
Hmmm, det giver mig en svag frygt for, at mit liv måske er en simulation, der er blevet beskåret for bespare processorkraft…

Romkugle/trøffel-konnaisseur! Der er jobmulighed lige dér! Der er medfølgende url og blog skulle jeg mene 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.