Fordi Star Trek: En til fantasy-folket!

3 kommentarer

Lige for en halv time siden sad jeg og listede bøger til min ferie, hvilket inkluderede mindst én Discworld – så lige præcis den vægtning kunne jeg også godt gå med til 🙂

Snyd! Obstruction! Diskvalificering! Ærværdige Jorge of Burgos er ingen anden end Jorge Luis Borges, som er forfatter til “Biblioteket i Babylon”. Man ka ikke komme på listen 2 gange! For hvis det er med den på, så skal der også være plads til Jim Halloways far fra “Something Wicked This Wat Comes”, også selvom han ikke er “rigtig” bibliotekar. Og hvor er han, måske? Eller hvad med Jon Bings bibliotekarer ombord på “Alexandria”? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.