Affligem Blonde og Shakespeares Receptionshistorie Thisted Julefnug/Julebuk og Hadefulde Musikere

3 kommentarer

Fed løsning på ét af problemerne. På den anden side er der ikke alt for meget plads i det der folkevogns-bagagerum – vi taler immervæk om to-tre milliarder børn (statistisk! – men augmenteret over hvor mange der tror på Julemanden (det skal lissom til), så ihvertfald en rund milliard).
Løsningen kunne være en nanobotstyret 3D-printer, der så at sige “skaber” gaven, mens Santa er på vej til næste destination. “Blueprintet” til pågældende gave ligger selvfølgelig som en fil, under mappen “GAVER”, med direkte adgang til den allerede definerede printer-kø. Og hvis Santa er virkelig skarp, så sammenkører han blot denne med sin GPS (idet omfang sateliterne kan følge med), og så skal du satanhentemig se en meteorsværm af gaver, der sprøjter ud fra Julemandens super-snescooter – hver især (selvfølgelig) udstyret med et search-find-modul, så de kommer ned gennem den rette skorsten.
I mellemtiden kan nisseholdet, hjemme i Grønland, jo så spise noget røget rensdyrkølle – det smager vældigt dejligt 🙂

Ahh, ja, det er en fantastisk løsning synes jeg. Evt. også et eller andet suge-aggregat der kan opsuge og opbevare al mælken børnene stiller ud. Det kan nedbrydes i carbon atomer og bruges som brændstof i 3D printeteren!

Det er ikke påske endnu, så det er ikke for sent at sige, at jeg også ønsker mig sådan en 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.