Æ YwlQuest, kapitel 23: Striden om Pegasusmodulet

Æ YwlQuest, kapitel 23: Striden om Pegasusmodulet

Resumé

Svedeteltet har transporteret hele det rumskæve selskab til en psykedelisk farvestrålende helvedesversion af Hjørring Bakker. Grandalfs fejlslagne troldformel gør ikke sagerne bedre for hvores venner. Kan de finde en dommedagsbunker at kaste Herskertingen i, før Krampus’ lange plan bærer frugt? Eller bliver det kæmpekaninerne, der gør kål på dem?

Download her, eller abonnér på podcastens RSS-feed!

Doom scroll

Juleknægte i spil:

  • Løvebur
  • Reamur
  • Purpur
  • Ormekur
  • Lydmur
  • Lemur
  • Kukkelur

Om Julekalenderen 2021

I dette års julepodkalender betaler Superkultur-podcasten af på gælden til barndommens TV-julekalendere — i fri fortolkieng, og naturligvis uden skelen til andre episke æventyr om ringen. Følg sagaen om julemanden Grandalf, nissen Himbo Sadsaggins og et vekslende antal islandske juleknægte hver dag op til juleaften, når værterne Janus Andersen, Anna Sejersen Riis og Allan Haverholm improviserer en ny episode, bistået af vilkårligt hjemmebryggede rollespilsregler.

Julepodkalenderens intromusik er en bearbejdet version af Ergo Phizmiz’ David Niven death dance. I dette kapitel har vi desuden brugt musik af Kevin MacLeod.

0
Episode 162 – Julespecial – Selvblandet Julebryg og Kroppens Forandring Her er skabelonen for årets harmløse julefilm

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.