“Julens Løndom”, del 2: Nissen, juletræet og julelyset.

“Julens Løndom”, del 2: Nissen, juletræet og julelyset.

I juletravlheden må adventsdagene være det nærmeste, vi kommer et åndehul. Eller, måske er det tid til en tur i supermarkedet for at købe marcipan til den julestue, nogen har planlagt uden at fortælle dig om det?

Så tilbyder Superkultur-podcasten dig i hvert fald tyve minutters julekalenderpause her, hvor Allan oplader sin stentorrøst i HF Feilbergs dybt foruroligende udlægning af vores grundlæggende juletraditioner.

Også dette udvalg kommer fra kapitlet “Julens løndom”, i Feilbergs Jul, bd. II.

Download afsnittet her eller abonnér på podcastens RSS-feed!

Superkultur-podcastens julepodkalender 2020 er produceret i samarbejde med Bondos Bibliotek. Alle tekster og oversættelser er i public domain, og gengives her under en Creative Commons-licens (CC-BY-NC-SA).

Vores intro-speak er bearbejdet fra HF Feilbergs Jul, bd. II. Udtoningsfanfaren er fra en drive-inbiograftrailer.

De ansvarlige er Janus Andersen og Allan Haverholm. Send dem en julehilsen på podcast@superkultur.dk, på twitter @superkultur, eller støv ouijabrættet af og kanaliser deres ektoplasmiske essenser i en horcrux efter dit valg.

0
“Den tyske students æventyr”, af Washington Irving Episode 118 – Tuborg Rå og Remote Working

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.