En lytterhenvendelse

En lytterhenvendelse

Superkultur-podcasten har fået et brev! Det er fra en ung lytter, som har et spørgsmål apropos adventsafsnittet med breve til Julemanden, og værterne sløjfer den planlagte juleaften-episode for at besvare ham efter bedste evne.

Download afsnittet her eller abonnér på podcastens RSS-feed!

Kilder:

Superkultur-podcastens julepodkalender 2020 er produceret i samarbejde med Bondos Bibliotek. Alle tekster og oversættelser er i public domain, og gengives her under en Creative Commons-licens (CC-BY-NC-SA).

Vores intro-speak er bearbejdet fra HF Feilbergs Jul, bd. II. Udtoningsfanfaren er fra en drive-inbiograftrailer.

De ansvarlige er Janus Andersen og Allan Haverholm. Send dem en julehilsen på podcast@superkultur.dk, på twitter @superkultur, eller støv ouijabrættet af og kanaliser deres ektoplasmiske essenser i en horcrux efter dit valg.

1
Barselsævl 1 – Juleelg og Græs Spøgelser af forgangne afsnit

1 kommentar

GOD JUL & GODT NYTÅR

ønsker jeg alle, ikke mindst – naturligvis – den altid ansvarsbevidste og omsorgsfulde Superkultur-redaktion, der på så mange måder, uselvisk og altid med det bedste til alle for øje, gang på gang har øst af visdommens dybe brønd (og Bondos Bibliotek, der har ydet), og – som en salvende dåb – ladet det stille vand i den dybe grund, spilde sagte over vore sjæle og legemer, i Haikuens, Sharknadoens og ‘Patafysiologiens hellige navn – Amen!

Og må Superkulturen komme i et bredt mål ud over vort Fædreland – dette ønsker jeg inderligen.

Samt “tjulahop sansa” og monitores te salutant

Hilsen Henning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.