Star Trek: Kager, S2 Ep12

Star Trek: Kager, S2 Ep12

Star Trek: LDS 1×10, “No small parts”

Stardate ukendt (2380)

Mariners hemmelighed er ude af sækken — at hun er datter af Cerritos kaptajn — og hun er ved at gå ud af sit gode skind over, at alle begynder at fedte for hende. Selv maskinmester Billups gør et kejtet forsøg. Kan selv et angreb fra Pakled’erne redde hende ud af overhængende (men lækker) nepotisme?

Hvis der er bare to gode ting i verden, som vi kender den, er de vel Star Trek og kage. I serien Star Trek: Kager ser Superkultur nærmere på fællesmængden mellem de to — logisk set det nærmeste, vi kommer et jordisk nirvana. Du kan finde alle afsnit her.
Send os gerne dine egne eksempler i kommentarerne på, hvornår der er gået kage i Star Trek.

0
Episode 200 – Tongerlo og Dannelsens Apoteose Om at skrive og læse et land, der ikke findes

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.