Star Trek: Kager, S2 Ep13

Star Trek: Kager, S2 Ep13

Star Trek: VOY 4×10, “Random thoughts”

Stardate 51367.2 (2374)

På en fredfyldt planet synes Voyagers besætnings undertrykte tanker at sprede en bølge af vold og konflikt. I en rekonstruktion af deres minder husker Neelix først og fremmest en lokal kvindes sensuelle omgang med frugt. Så meget for dét forsvar.

Hvis der er bare to gode ting i verden, som vi kender den, er de vel Star Trek og kage. I serien Star Trek: Kager ser Superkultur nærmere på fællesmængden mellem de to — logisk set det nærmeste, vi kommer et jordisk nirvana. Du kan finde alle afsnit her.
Send os gerne dine egne eksempler i kommentarerne på, hvornår der er gået kage i Star Trek.

0
Op mod solen ler vi Episode 200 – Tongerlo og Dannelsens Apoteose

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.