Star Trek: Kager, S2 Ep25

Star Trek: Kager, S2 Ep25

Star Trek: Voyager 5×03, “Extreme risk”

Stardate ukendt (2375)

Tom Paris finder et nyt påskud for at bygge USS Voyagers shuttle om: en hasarderet mission for at redde en sonde fra en gaskæmpes indre. Imens tumler B’Elanna med sin egen indre frygt for at miste sine nærmeste; en indre stemme, som kun kan døves af én ting:

Hvis der er bare to gode ting i verden, som vi kender den, er de vel Star Trek og kage. I serien Star Trek: Kager ser Superkultur nærmere på fællesmængden mellem de to — logisk set det nærmeste, vi kommer et jordisk nirvana. Du kan finde alle afsnit her.
Send os gerne dine egne eksempler i kommentarerne på, hvornår der er gået kage i Star Trek.

0
Sex education (2019—) Ubegribeligt

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.