Slow horses, sæson 2 (2023)

Slow horses, sæson 2 (2023)

TMDb

Jeg tog første sæson af serien om MI5s eftersidningsafdeling til indtægt for nogle trælse klassetroper, men efter et endnu magert forår på TV-fronten var det faktisk rart bare at få en nogenlunde velskrevet historie. Allerede i anden ombæring er Slow horses dog ved at blive som en gammel sweater, man tager på når der ikke er andet rent, men som man egentlig godt ved man burde smide ud.

Oldman & Co. kan allerede køre serien hjem på rutinen, og i bedste sequel-mode får vi truslen om et ENDNU STØRRE klimaks. Aimee-Ffion Edwards er trukket ind som nyt stabsmedlem, og hun gør det altid godt, her endda med næsten Bond-agtige initiativer til motorcykeljagter og lignende. Det virker dog mest som de sidste krampetrækninger i en historie, der ikke rigtigt tålte at blive fortalt to gange.

Sagde jeg to gange? Efter sidste afsnit får vi serveret traileren for den (åbenbart allerede producerede) tredje sæson. Den ender vi nok også med at se, trods bedre viden.

4.5/10★

2
Star Trek: Lower decks (2020—) Houellebecq-porno

2 kommentarer

Janus siger:

Jeg læste den første af Slagtehest-bøgerne for et par måneder siden (fordi jeg ikke havde adgang til serien, og alle folk lovpriste den). Den kan klart anbefales – en slags Le Carré, hvor man ikke føler sig helt så forvirret.

Sjovt nok blev jeg mindet om “Tinker tailor soldier spy” i denne sæson af “Slow horses”. Der er ét fælleselement som spøger, og jeg kender ikke nok spionthrillers til at afgøre om det er et gennemgående træk 😄

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.