Lone wolf and cub: Baby cart in peril (1972)

Lone wolf and cub: Baby cart in peril (1972)

TMDb

I jagten på en tatoveret, kvindelig kollega bliver Ogami Ittō og Daigorō for første gang væk for hinanden — et varsel om, hvad der er på spil i sidste halvleg af filmserien.

Gennem alle “Lone wolf and cub”-filmene har der været tendens til at de få kvinder som medvirker, skal blotte (eller få blottet) brysterne. Det har været temmelig tåkrummende, men i de to seneste virker det som om der alligevel trækkes lidt i land. Oyuki bruger f eks sin tatoverede torso til at bogstaveligt aflede the male gaze, ikke mindst overfor hendes voldtægtsmand — og adresserer direkte den visuelle udnyttelse. Det er stadig ikke godt, men der er dog tilståelser 😬

Før dette afsnit er ovre har far og søn trodset flammende sværd, stiftet forbund med et gøglerlaug, og igen stået til ansigt med Yagyu-klanen. Men tiden og heldet begynder at løbe ud for familien Ogami.

Damn, der er lagt op til en episk afslutning i de sidste to film!

7/10★

0
Inside (2023) Lone wolf and cub: Baby cart to Hades (1972)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.