Haj for dig og haj for mig

Haj for dig og haj for mig

Efter Superkultur-podcastens afsnit om hajfilm kan vi ikke bare overse, at der lige nu i dag udkommer en dybtgående dokumentar om genren: Sharksploitation er instrueret af Steven Scarlata som ikke kun er medvært i übernørd-podcasten “Best movies never made“, men også producerede Jodorowsky’s Dune, som vi forgæves har forsøgt at blive færdig med at snakke om i efterhånden [tjekker klokken] fem år.

Sharksploitation har amerikansk premiere på horrorstreamingtjenesten Shudder, og hvis ingen andre kanaler haler den i land herhjemme (evt fordi de behøver en større båd), ender den såmænd nok på Discovery channel før eller senere.

1
Episode 233 – Sommerskole 2023 2 – Blue Moon og Sommer The tank (2023)

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.