Sumpahan jerunei/The curse of the totem (2023)

Sumpahan jerunei/The curse of the totem (2023)

TMDb

Forskere fra verdensarvsselskabet rejser ud i den malaysiske jungle for at følge op på vurderingen af en antik totempæl. Men en gammel vrede, som udryddede den første, forsvundne ekspedition, huserer stadig.

Jeg elsker når ikke-vestlige gyserfilm trækker på landets egne myteverdner, og Sumpahan jerunei er en okay lavbudgetfilm, trods billigt sluppet CGI. Oplægget til en sequel var dog nok en tand for optimistisk.

4/10★

0
Åbn rumgaragen, Hal! The seven-per-cent solution (1976)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.