Gremlins 2: The new batch (1990)

Gremlins 2: The new batch (1990)

TMDb

Langt fra Kingston Falls krydses igen Billys og Gizmos spor — i ejendomsspekulanten Daniel Clamps skyskraber på Manhattan. Tilsæt et gensplejsningslaboratorie og en Key & Peele-sketch, så har du Gremlins 2.

Toeren er ikke aldret så vel som forgængeren; set i bakspejlet har Clamp f eks flere formildende træk end forbilledet Trump. Overbudstaktikken med alverdens gremlin-varianter er immervæk stadig spas omend både historie og underholdningsniveau er mere fragmenteret.

7.5/10★

0
The skull (1965) Gremlins (1984)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.