Gæt en film

Gæt en film

Vi brugte fredag aften på at gense en film – fordi der var gået så længe, at jeg troede, den var blevet bedre. Men hvilken film? Her er dagens chance for at score XP.

Maximum point: “Det er som Fredrik med bilen… bare med zombier!” som min kone sagde.

Medium point: Filmens sjoveste element er, at den har Peter Capaldi i en birolle som W.H.O Doctor – få måneder før han officielt blev udpeget som den nye Doctor Who.

Minimum point: Jeg overvejede at skrive noget sammenhængende om filmen. Var det sket, ville overskriften have været “Man gjorde en bog fortræd”.

Jeg er ikke med i filmen. Men det havde været federe, hvis jeg var.
ZombiePanda af RueYumi, CC BY 3.0

4
Scifihaiku Kunsten er i kommentarerne

4 kommentarer

Er det Worldwar Z? For det var da i hvert fald en bog, man gjorde fortræd. Fantastisk bog, trist film.
Og hvordan er det ligesom Frederik med bilen?

Ti inflationsramte femogtyveører på, at det er Worldwar Z, så du er sikkert på max. Jeg måtte helt ned til Capaldi, før femøren faldt. Den var så aldrig faldet, hvis jeg ikke havde set Doctor Who, inden jeg så – gulp – WWZ.
Fredrik med bilen ville nok, hvis den blev gennem med politisk korrekt tættekam (ligesom Lille Sorte Sambo, Elefantens Vuggevise og Jeg Har Set En Rigtig Negermand), blive indstævnet for etisk råd og domstolen i Haag, med påstand om racisme. Anyways, så er Fredrik ude og køre verden rundt i sin fars rutebil, for at finde – watch it – sorte børn. Det fører ham hele verden rundt, hvor han finder hvide, gule, røde børn, inden han tilsidst – sammen med de andre børn – finder de – hrmm! – sorte.
Finten er (tror jeg), at omkvædet lyder “nej, det er det ikke”, hvilket kunne være en henvisning til, at de i WWZ hele tiden tror de har fundet et roligt sted – “men det har de ikke!” Som Tim og Gordon sagde: – godnat! – og sov godt

DING, svaret er korrekt. Og Henning bidrager med en analyse, som nok er noget dybere end de tanker, der fik gennem Zenias hoved forud for ytringen 🙂
Jeg havde håbet, WWZ ville være bedre, fordi det var så længe siden, jeg har læst bogen, at jeg sagtens ville kunne adskille de to. Desværre fungerer den heller ikke så fedt som film på egne ben – og jeg kan ellers godt lide store, dumme film 🙁

[…] søndag middag tid til et afslappende gensyn med en klassisk scifi-horror. Men hvilken? Reglerne er som sidst: jo færre hints der skal til, før du gætter titlen, jo flere XP kan du skrive på dit character […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.