Doctor Who: The church on Ruby road (2023)

Doctor Who: The church on Ruby road (2023)

TMDb/tv/239770-doctor-who/season/0/episode/4

En usædvanlig række tilfælde leder Ruby Sunday til at møde Doktoren — og en flyvende skudefuld babystjælende, syngende goblins!?

Her er mange bolde i luften, med en ny Doktor — det er kun et par uger siden, Ncuti Gatwa knopskød fra David Tennants version; Rubys baggrund og charmerende fosterfamilie introduceres og så klart der går ged i tidslinjen. Og nævnte jeg goblins?

Eventyrelementet med fabelvæsenerne er lidt uvant i Doctor Who, og jeg tror heller ikke der har været denne grad af musical-optrin i serien før. Det er dejligt at se, der stadig er overraskelser at få. Og der bliver støt bygget op til flere fremtidige gåder.

Med så meget på buffeten syntes jeg, instruktøren kunne have rundet spilletiden op til en time i stedet for 56 minutter. Det er ikke alle scener som får tid til at lande, men Gatwas energi (og sangstemme) bærer julen ind.

7/10★

0
Solarpunk The Last Astronaut

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.