Fra Sortsand

Fra Sortsand

På det sidste har jeg været i gang med at rydde op i mine RSS-feeds, og det har hovedsageligt været den lidt triste oplevelse af at slette gamle sider, som står døde hen eller helt er slettet fra internettet. Listen over sider, jeg følger (eller tror, jeg følger), er vokset gennem mange år, så det er naturligt, at der er faldet nogle fra gennem siden – men forholdet mellem levende og døde sider føles lidt, som om point of no return i zombie-apokalypsen er nået. Fremover vil vi som digitale samuraier bevæge os gennem et virtuelt dødeland, mens de levende har forskanset sig i Facebook og lignende, hvor de lever af de uddøende rester af internettet og deres egne ekskrement.

Og ja, jeg har selv bidraget med flere sider til www-kirkegården, så jeg vil ikke spille hellig.

Men jeg har lyst til nu og da at pege på nogle af de sider, der heldigvis stadig lever. Og en af dem er Fra Sortsand.

Det er Martin Wangsgaard Jürgensen, der står bag – hans navne kan også ses på indtil videre tre horrorromaner, og det er også den genre, hans hjerte banker for. På nettet sker det bl.a. i indlæg, der udforsker genrens afkroge, gerne med et pulpet visuelt element. Som det seneste indlæg: Gotisk ikonografi III om spøgelseshuset som forsideelement.

Hvis din RSS-læser stadig er levende, hører Fra Sortsand til i den. Ellers må du stavre hen til siden og følge med manuelt.

1
Superskurke! Scifihaiku

1 kommentar

Hey man, barskt billede på fremtiden cyberspace. Et virtuelt døderum belyst ovenfra af Facebook, og bestrålet med vanvid fra de uhyggelige sider af mørkenettet nedefra.
Hmm, det kunne godt blive en fin alegori på religion 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.