Bonus-scifihaiku

Fordi Harlan:

Tell me a story
LET ME TELL YOU ABOUT HATE
Your stories scare me

2
Den perfekte fredag Harlan Ellison

2 kommentarer

Simon Aakjær Johannesen

Engang jeg fyrede en “Lad mig fortælle dig om had” mail afsted til DSB, pga deres elendige telefonkøsystem, skrev de tilbage, at de aldrig havde oplevet så stærke følelser over det før 🙂

Hahaha, det får mig til at fortryde, at jeg opgav min formulering af en “Lad mig fortælle jer om had”-mail til selvsamme DSB over udformningen af deres spørgeskemaundersøgelse (“Vil du betale mere og beholde det ynkelige, nuværende system, som dræber hundehvalpe, eller vil du hellere have det ny, overlegne, dejlige system, vi i al fald ikke allerede har stående klar i kulissen?”).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.