Superkultur-podcasten 30 (?), status & visioner

Superkultur-podcasten 30 (?), status & visioner

Gamle og trætte er de to værter gået gennem døren fra 2019 og skuer ud over 2020 – med tredie verdenskrig og en rigsretssag, der begge laver sprællemænd, er det svært at forudsige, om det bliver et godt eller et skidt år. Samtidig oplever Janus lidt doorway effect, hvad angår den forgangne års kulturelle udskejelsen, men der kommer da lidt titler på bordet. Og så kan de da tage en snak om, hvad der er af planer. Hvilke emner skal podcasten omkring i året, der kommer?

Men blikket er naturligvis ikke kun vendt fremad, så samtalen skøjter som Bambi den 24. december og kommer vidt omkring.

Download afsnittet her eller abonnér på podcastens RSS-feed!

De løse links

Alfred Jarrys manual til at konstruere en tidsmaskine (pdf).

Dora Maar På Tate Moderne frem til den 15. marts.

Trailere til omtalte film: Pet Graveyard, Haunting of Hill House, Iron Sky 2: The Coming Race, His Dark Materials, Dracula, Halloween Kills, Mortal/Torden, Godzilla vs. Kong.

Credits

Indledningstemaet er Glad Rags’ Social Kapital — hele deres usædvanligt lytbare album Wonder Under findes på Free Music Archive under Creative Commons’ Attribution-licens.

Udmarchen er Finis Comoedia af Dee Yan-Key. Hele hans œuvre — 98 albums i skrivende stund — er lagt på FMA under en CC-Attribution-NonCommercial-ShareAlike-licens.

Værterne er Janus Andersen, Anna Sejersen Riis og Allan Haverholm.

Spørgsmål, kommentarer, og hilsner til det superkulturelle folk kan sendes til podcast@superkultur.dk, eller på Twitter til @superkultur.

1
Under the Skin (2014) Tegneserieanbefalinger: Outer Darkness & Head Lopper

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.