Vilde universer

Vilde universer

Det er muligt, at alle andre ved det, fordi de er på Facebook, så vil jeg komme truttende sidst i optoget med en glad trompet: en ny forening, Foreningen for Fantastisk Litteratur, har planlagt en con i Aarhus i oktober. Navnet er Vilde universer.

Mød andre fans og genreforfattere til en hyggelig mini-con med paneler, foredrag og masser af snak om de fantastiske genrer. På træffet kan du dele entusiasmen for dine yndlingsbøger med andre ligesindede. Vi vil dyrke vores nørderier og fandom i fællesskab, men også udforske nyt og ukendt territorium i form af nye vinkler på de værker og genrer.

Vi håber at Vilde Universer vil blive et mødested for alle der læser og skriver fantastisk litteratur, på tværs af alle grupperinger – det være sig alder, genrepræferencer, tilgang og holdninger til det som vi har til fælles: Kærligheden til den fantastiske fortælling i alle dens mangfoldige former.

Indtil videre har følgende navne givet tilsagn om at deltage den 9. oktober: Svend Åge Madsen, Jane Mondrup, Billy O’Shea, Kenneth Krabat, Pernille L. Stenby, Majbrit Høyrup, H. H. Løyche og Jesper Rugård Jensen. Og det alene har da fået mig til at melde mig ind i foreningen med det samme.

0
Episode 139 – Maple Winter Ale og Saftevand Star Trek haiku: The Man Trap

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.