Superkultur-julepodkalenderen: Låge nr. 19

Superkultur-julepodkalenderen: Låge nr. 19

Hvordan ser julen ud udefra? De to værter blev født ind i julen, så de kan ikke svare på det. I stedet har de forsøgt at spørge andre, også ikke racetypiske, men ikke med det store held. Heldigvis er en fast lytter trådt til med sit bud på svaret: det er lytter Henning, der byder på “Jule-tours”.

Download afsnittet her eller abonnér på podcastens RSS-feed!

Dagens kalendergave

Det er den 19. december, og der er nok nogle, som er ved at være trætte af julemænd og julekoner. Derfor byder vi på en lille sang, der kan lette humøret:

De løse links

Underlægningsmusikken til Solaris rejsers brochure er eRHoLuNG af Phillip Gross, som har lagt sangen på Free Music Archive under Creative Commons’ Attribution-licens. Gross har i skrivende stund tolv albums på FMA, så — som altid — lyt til hans musik og støt kunsten efter bedste evne!

Credits

Indledningstemaet er Glad Rags’ Social Kapital — hele deres usædvanligt lytbare album Wonder Under findes på Free Music Archive under Creative Commons’ Attribution-licens.

Udmarchen er Finis Comoedia af Dee Yan-Key. Hele hans œuvre — 98 albums i skrivende stund — er lagt på FMA under en CC-Attribution-NonCommercial-ShareAlike-licens.

Værterne er Janus Andersen, Anna Sejersen Riis og Allan Haverholm.

Spørgsmål, kommentarer, og hilsner til det superkulturelle folk kan sendes til podcast@superkultur.dk, eller på Twitter til @superkultur.

0
Superkultur-julepodkalenderen: Låge nr. 20 Superkultur-julepodkalenderen: Låge nr. 18

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.