Murderbot bliver til dræberbot

Murderbot bliver til dræberbot

For noget tid siden havde jeg stor fornøjelse af at læse første del af Martha Wells’ Murderbot Diaries-serie, “All Systems Red” – den var fornøjelig, der var gang i den, og den var ikke på 700 sider som andre seriebøger, men blot halvanden hundrede stykker. Perfekt til den lille scifi-sult.

Det er en fornøjelse at opdage, at den er ude på dansk.

Det er det nystartede forlag Dephiki, der har kastet sig over opgaven og forhåbentlig får så megen succes, at de kan fortsætte serien. Så kan jeg også komme videre med den, hvilket jeg vil sætte pris på.

Forlæggeren skriver lidt om arbejdet med den danske forside her:

Jeg lærte en ting mere. Der er tilsyneladende en ret forskellig fortolkning af, hvad denne bog handler om – er det hård sci-fi eller er det en blødere udviklingshistorie? Og det er jo det smukke at begge dele er tilfældet.

0
Riget (1997-2022) Se, det var et rigtigt julerollespil!

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.