Freeze (2022)

Freeze (2022)

TMDb

En Nordpolsekspedition (nudge-nudge) skruer fast i isen og overløbes af fiskemennesker (wink-wink). Den overlevende besætning søger tilflugt i det, en af dem kalder “vanviddets bjerge” (know what I mean? know what I mean?). Freeze er tydeligvis lavet til HP Lovecraft-læsere, men formår ikke af den grund at fortælle en fængende eller bare sammenhængende historie.

Charles Steeds er manusforfatter, instruktør og cinematograf på filmen. I den sidstnævnte funktion får han mere stemning og følelse ud af isvidder og stengrotter end i hans instruktion af skuespillerne.

3/10★

1
La pasajera (2022) The Addams family values (1993)

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.