Scream VI (2023)

Scream VI (2023)

TMDb

I den requellede Scream-serie bliver det stadig sværere at skelne mordere fra ofre — udover altså fastelavnsmasken. Alle nye figurer er kalkerede fra det efterhånden omfattende galleri af Ghostface-mordere, og/eller i familie med dem.

Filmenes plot ligner efterhånden Scooby Doo-afsnit med deres falske skær af whodunnit, og når filmens egen cineast udbryder “vi er ikke i en filmserie længere; det er en franchise!” ved man, at det ingen ende har.

Hvis ikke Jenna Ortegas og Jasmin Savoy Browns medvirken havde lokket, ville jeg ikke have orket den her omgang i manegen. Og selv om de gør hvad de kan, så hænger man primært ved på grund af bevidstheden om de bedre film og TV-serier, de to har været med i.

Så find hellere X og Leftovers frem, samt Yellowjackets og Wednesday. De er jeres tid bedre værd end en dræbersoap som forlængst er gået i tomgang.

3/10★

2
Kampdag POVtalk

2 kommentarer

Henning Andersen

Det er sgudda ikke Scream IV! Det er Scream VI! Men af anmeldelsen – thi jeg har ikke hverken set filmen, eller intention om ditto – fremgår det med nogen tydelighed, at det kan være blæsende ligegyldigt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.